Goes 0113 75 14 70 info@ontstickeren-zeeland.nl Ma-vr: 08.00 - 17.00

Neem contact met ons op!

Stickers op uw voertuig, object of (bedrijfs)pand zijn een uitstekend reclamemiddel. Zichtbaarheid is vaak één van de belangrijkste aspecten wanneer het gaat om marketing. Maar naast de zichtbaarheid, wordt een sticker ook vaak gebruikt ter verfraaiing van een object. Denk bijvoorbeeld aan een autowrap, waarbij u de volledige look van uw voertuig tijdelijk veranderd.

Beide opties zijn zeer eenvoudig en effectief, tot de sticker of wrap verwijderd dient te worden. Hier wordt vaak van te voren niet over nagedacht, of er wordt makkelijk over gedacht. In veel gevallen is het echter een intensieve bezigheid, die niet voor iedereen is weggelegd. Wij van Ontstickeren Zeeland zijn specialist in het ontstickeren van onder andere auto’s, (bedrijfs)busjes, vrachtwagens, (bedrijfs)panden en winkelgevels. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontstickeren in Zeeland

Vlag-zeeland.jpg

Laat uw stickers verwijderen door een professional! Ontstickeren Zeeland verwijdert stickers van onder andere auto's, (bedrijfs)busjes, vrachtwagens, (bedrijfs)panden en winkelgevels.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte bij ons op.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Weekend
Gesloten

Contact

Voor meer informatie of een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Bel ons: 0113 75 14 70
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Volg ons op Facebook